Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Viherrakentaminen

Toivepiha hoitaa koko puutarhan toteutuksen, eli viherrakentamisen puolestasi! Hyvin tehty viherrakentaminen on kuin hyvä sijoitus. Oikein tehtynä, et maksa turhasta ja saat vastinetta rahoillesi. Kiinteistösi arvo nousee tutkitusti, kun piha on hyvin laitettu ja kaunis katsella. Kun pihan rakenteet on tehty oikein, vältyt jatkuvalta huolehtimiselta mahdollisten pihaongelmien kanssa.  

Tee viherrakentaminen oikein

Tämän päivän viherrakentaminen on erikoisosaamista vaativaa rakentamistyötä. Viherrakentamisen työt vaihtelevat laajoista kokonaisuuksista ja työvaiheista aina pieniin yksityiskohtiin. Toivepihan työntekijät ovat puutarha-alan ja viherrakentamisen ammattilaisia ja heillä on alan koulutus ja kokemus. Useat yksityiskohdat vaativat tarkkuutta ja asiaan vihkiytyneisyyttä, jota juuri Toivepiha haluaa asiakkailleen tarjota.

Laadukas viherrakentaminen näkyy myös pihan turvallisuutena. Turvallisuutta lisää pihan lopputuloksessa se, että käytetyt materiaalit ovat laadukkaat ja työtavat rakentamisessa oikeat. Työturvallisuus huomioidaan viherrakentamisen eri työvaiheissa.Ekologisuus on huomioitu Toivepihan rakentamisen useimmissa vaiheissa mahdollisuuksien mukaan. Käytämme asiakkaan niin toivoessa mm. ekologisia materiaaleja.

Ammattikoulun pihaa uudistetaan. Pihasuunnittelu Toivepiha Oy ja kivityöt yhteistyössä Pihapalvelu Pihlainen

Lammen rannan kunnostusta Kirkkonummella. Teimme puron ja istutimme kotimaisia kestäviä perennoja puro-aiheen ympäristöön.

Rinteen maisemointia huvilapihaan.

Laadukas viherrakentaminen palkitsee

Kun pihaan istutettu kasvillisuus on parasta saatavilla olevaa laatua, niin se näkyy lopputuloksessa. Puut lähtevät hyvin kasvuun, hedelmäpuut ovat satoisia, perennat laadukkaita ja suurimmalta osalta kotimaista ja kestävää tuotantoa ja alkuperää. Erityisesti havupuiden ja pensaiden laatu ja alkuperä on tärkeää, kun tehdään Suomen ilmasto-oloihin uusia istutuksia. Tämä kaikki näkyy lopputuloksessa parempana kasvuna ja kasvien terveytenä.

Pihan hoidontarve ja oikeat kasvivalinnat, oikeisiin kasvupaikkoihin lyödään lukkoon jo pihan suunnitteluvaiheessa. Kuitenkaan paraskaan suunnitelma ei takaa, että lopputulos onnistuu, jos viherrakentaminen laiminlyödään tai siinä sivuutetaan tärkeitä työvaiheita. Kerralla kuntoon laitettuna on pihaa ja puutarhaa helpompi hoitaa ja pitää siistinä tulevina vuosina.  

Viherrakentaminen palveluna

Hyvin tehty viherrakentaminen on hyvä perusta pihalle ja puutarhalle, koska se nostaa kiinteistösi arvoa ja lisää asumisviihtyvyyttä vuosiksi eteenpäin.

Toivepihan tekemään pihasuunnitelmaan sisältyy kustannusarvio, jonka pohjalta teemme tarjouksen viherrakentamisesta.   

Pyydä tarjous Sinun kohteestasi!  

Toivepihan viherrakentaminen pitää sisällään mm.

 • maanrakennustyöt, kuten kaivuutyöt, rakenteiden pohjatyöt, pinnanmuotoilu, pintavesien ohjaus ja kasvualustojen siirrot ja levitys tontilla.
 • istutustyöt (Puut, pensaat, havukasvit, perennat, koristeheinät ja kesäkukat) ja kasvien siirtotyöt
 • hyöty-ja keittiöpuutarhan rakentaminen
 • työnjohto
 • siistit kompostointirakenteet pihaasi
 • kivityöt, kuten pihakiveykset, pihalaatoitukset, noppakiveykset, mukulakiveykset, käytävät, reunukset, portaat, liuskekiveykset ja muurit
 • vesiaiheet ja purorakenteet
 • nurmialueiden rakentaminen ja kunnostustyöt (kylvö-ja siirtonurmikot)
 • vanhan pihan kunnostustyöt ja kasvillisuuden inventointi ja hoitosuunnitelma
 • rakenteet, kuten terassit ja pergolat
 • pihavalaistuksen suunnittelu ja asennus
 • huoltosopimukset
 • kevät-ja syyskunnostukset pihaan
 • omenapuiden ja muiden hedelmäpuiden hoitoleikkaukset
 • kasvien talvisuojaukset   
 • taimitoimitukset
Huom. Puutarhatyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa!
 

Asuntomessupiha Hyvinkäällä

Rinnepiha rakentuu

Siirtonurmikon asennustyö meneillään Vihdissä.

Jyrkän rinteen sitomiseen käytettyä lokerikkoa. Lokerikko täytetään mullalla ja kasvit istutetaan.