Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pihatyöt ja puutarhanhoito

Toivepiha haluaa palvella Sinua myös pihasuunnittelun ja rakentamisen jälkeen!

Kun helppohoitoinen ja kaunis puutarhasi on rakennettu, niin voit aikaa tai voimiasi säästääksesi tilata itsellesi tai läheisillesi asiantuntevat palvelut pihatöihin ja puutarhanhoitoon.  Toivepiha toteuttaa puolestasi pihatyöt ja puutarhanhoidon kattavasti, lannoituksesta talvisuojaukseen.

Teemme puutarhanhoitotöitä tietysti myös uusille asiakkaille!

Puutarhatyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoa saat www.vero.fi 

Pihan keväiset kunnostustyöt ja omenapuiden hoitoleikkuut ovat fyysisesti raskaita töitä, joten Toivepihan lahjakortti on hyvä idea omaan tai isovanhempien pihan hoitoon!

Puutarhan kevättyöt -paketti

Pihan ja puutarhasi kevätlannoitus, kalkitus, pensaiden leikkuutyöt ja kukkapenkkien siistimistyöt.

Omenapuun leikkaus palveluna

Omenapuiden leikkaus palveluna Länsi-Uudenmaan alueella ja Salon seudulla. Hoidamme myös iäkkäiden ja hoitamattomien omenapuiden leikkaukset hellävaraisesti ja ammattitaidolla. Hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan, lisäksi matkakulut.

Puutarhan syystyöt -paketti

Puutarhan syystyöt-paketti sisältää mm. syyslannoituksen ja muut puutarhakohtaiset työt. Hinta määräytyy materiaalikulujen ja käytetyn ajan mukaan.

Puutarhan hoitosopimus

Puutarhan kokonaisvaltainen hoitosopimuspaketti koko kasvukaudelle räätälöidään puutarhakohtaisesti. Kysy lisää!

Puutarhaneuvonta -palvelupaketti

Puutarhaneuvonta-palvelupaketti sisältää puutarhakonsultointikäynnin puitteissa tapahtuvan neuvontakäynnin puutarhassasi. Puutarhaneuvonta sisältää paikanpäällä tapahtuvan ohjauksen puutarhan hoitoon mm. omenapuiden leikkaaminen tai esim. keittiöpuutarhan sijainnin suunnittelua ja perustamisohjeita! Saat myös oheistusta puutarhasuunnitteluun juuri Sinun pihallasi!