Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

kantojyrsintä

Teemme pihasuunnittelun, piharakentamisen ja pihan hoitotöiden lisäksi myös kantojyrsintää. Saat pihaasi haittaavat kannot pois helposti! Kannot lahoavat hitaasti ja saattavat haitata liikkumistasi ja viedä pihaltasi turhaa tilaa.

Suoritamme kantojyrsintää Länsi-Uudenmaan ja Salon seudulla. Kantojyrsintä on kotitalousvähennyskelpoista työtä, kuten puutarhatyökin.

Kantojyrsintä tapahtuu laadukkaalla ja kestävällä Vermeer SC30TX kantojyrsimellä. Siinä on kumitelat, mikä mahdollistaa kantojyrsimen ketterän liikkumisen pihallasi ja se säästää samalla nurmikkoa. Kumitelat eivät riko nurmikkoa ja telakoneen avulla pääsee hankaliinkin paikkoihin ja vaikeaan maastoon.

Kantojyrsintä sopii menetelmänä tilanteisiin, kun haittaavat kannot pitää saada pois ja muut keinot ovat vähissä. Kantojyrsinnän etuna on se, että ei tarvitse kuljettaa kantoja kaatopaikalle ja maksaa kuljetuksen ohella jätemaksua kannoista. Toinen etu on, ettei kantoja tarvitse kaivaa ylös kaivurilla juurineen, etenkin, jos mahdolliset rakenteet, kuten muurit ja sokkelit ovat poistettavan kannon lähellä ja saattaisivat vaurioitua kaivurin kiskaistessa kannon irti. Kanto jyrsitään maan sisään noin 25 cm.

Me osaamme tehdä kantojyrsinnän pihaasi säästäen, koska olemme piharakentamisen ammattilaisia.

Voimme hoitaa tarvittaessa kantojyrsinnän jälkeen jäävien kuoppien maisemoinnin pihallasi. Jos kannot ovat luonnontilaisella alueella, niin riittää kantopurun tasaus haravoimalla. Jos kanto on pihasi paraatipaikalla, niin teemme toiveittesi mukaan tarvittavat lisätyöt.

Kantojyrsinnän hinnasto:

Kannon halkaisija maan pinnasta mitattuna: 1cm=1,24 eur sis alv.24%

Yli 10 kantoa - pyydä tarjous!

Lopullinen hinta määräytyy kohteen sijainnin, kantojen lukumäärän ja mahdollisten lisätöiden mukaan.

Kantojyrsintä on kotitalouskelpoista työtä!